kedd, április 27, 2010

Névnapom van

A Zuram mindig elfelejt felköszönteni februárban, ezért mindig azt mondja, hogy igazándiból Mariann névnapon akart ;) Úgyhogy ma kaptam névnapi ajándékot.

Őket! Nem kispályázott :) Nem ám egyet, 3-at!
(Akartam képet rakni, de valamiért nagyon gázul, csak felnagyítva, vagy eltorzítva engedte a blog... biztos a sablon miatt van :( Úgyhogy maradnak a címek.)

Melanie Gideon: Házasságom története

Stieg Larsson: A tetovált lány

Jodi Picoult: Szívtől szívig

6 megjegyzés:

Mónika írta...

Nálam ugyan Dóra vagy, de boldog névnapot kívánok Mariann napon is! Isten éltessen sokáig:)
A Zurad jófej, gratulálok Hozzá:)

Mónika írta...

Akartam kérdezni, csak kifelejtettem: mindkét keresztnevet használod? Nekem is két nevem van, Nikolett a második, de csak az elsőt használom - azért is épp eleget küzdök, hogy ne Mónizzanak le folyton;)

Dora írta...

Köszönöm szépen! Én is a Dórához vagyok szokva, csak a munkatársaim Mariannoznak. De ma bent is mindenki mondta, elsőre nem is értettem, hogy mi van, hiszen már rég elmúlt február 6 :-D Aztán rájöttem, hogy ja ma Mariann nap van :)

Dora írta...

Igen, minden iratomon rajta van mindkét nevem. Nekem hivatalosan a 2. a Dóra. Csak hát a szüleim, tesóim így hívtak odahaza, csak egyetem alatt, meg munkában ragadt rám a Mariann. Mivel senki nem gondolta, hogy megkérdezze melyiket használom, és értelemszerűen az elsőt használták. De már megszoktam :) Csak mostanában elszoktam a Marianntól, nagyon koncentrálnom kell, hogy hallgassak rá :) Jó bizonyos embereknél hallgatok rá, akikkel sokat találkozok, és így hív, de a melóhelyen néha nem reagálok rá még :-D

Kriszti írta...

Szia Dóra/Mariann!
Boldog névnapot , utólag is!
Jó könyveket kaptál, majd megnézem a könyvtárban, miről szólnak...az utolsót azt nem, az megvan ,csak el kellene olvasni, de akkor mikor hímezzek?;-))
Valóban figyelmes férjed van!:-)

Dora írta...

Kriszti köszönöm szépen :)
Ez nagy dilemma nekem is mindig, hogy olvassak, hímezzek, vagy kössek szabadidőmben :) Nehéz kérdés :)