szombat, augusztus 28, 2010

Jill Mansell: Miranda nagy tévedése

Ismét egy szórakoztató könyv, olyan jól esik jóízűen nevetni. Na ez is olyan könyv volt. 
Aztán persze nem egy óriási sztori, csak olyan könnyed nyári olvasmány. 

A főszereplő Miranda, ahogy a címben is :) Az tetszett, hogy ő nem egy szokványos lány, egy fodrász tanonc, dinka csajszi, aki mindig valami butaságba keveredik, csak mert mindig ami a szívén az a száján, és cselekszik is mielőtt gondolkodna. 

Örültem, hogy nem Gregről és róla szól az egész könyv, és arról, hogyan derül ki Greg kis "titka". Kicsit túlzás volt a büntetése is Gregnek, na nem azért, mert nem érdemelte meg, de ki az aki képes lenni ilyen körülményes "bosszúra". 
Miles-szal a kapcsolata a már már túl szép hogy igaz legyen kategória volt, ahogy ő is érezte...
és hát persze az elejétől sejteni mi a vége, mégis szerettem olvasni, ahogy kalandozik az életében, először a sok történés, aztán meg pont nem történés, és mérgelődés, hogy másoknak meg jól megy minden.

Kicsit fura volt nekem, hogy vannak pasik, akik egy szempillantás alatt képesek más gyerekét megszeretni, elfogadni, akárcsak a sajátuk lenne. Jó ott van a barátnőm férje, meg a keresztlányom, de őket nem láttam nap, mint nap hogy hogy alakult a közös életük, szóval mondom olyan fura, hogy képesek rá. Nem tudom miért gondolom azt, hogy nők jobban képesek erre...

Na mindegy, tényleg aranyos kis könyv volt, igazi jó kis kikapcsolódás.

Nincsenek megjegyzések: